• 0

ZMUESLI SPORTSFROKOST

Med vår Zmuesli får du virkelig utnyttet smaken og all næringen som ligger i en mueslli-blanding. Ved å la Zmuesli svelle over natten blir resultatet en slags blanding av smoothie og müsli – ekstremt sunt, smaksrikt og lettere for din fordøyelse..

SUPERSUNT og SUPERENKELT! Hver pose inneholder 150gram. Nok til 2 porsjoner (…eller én sulten idrettsutøver)

Ingen kunstige tilsetningsstoffer, uten tilsatt sukker eller konserveringsmidler.

Shake`n Make – spar tid, penger og arbeid. Tilsett ca 2 dl væske direkte i pakken – rist, klem og trykk – sett den i kjøleskapet til neste morgen. Så får du en smaksrik og supersunn frokost.

I Zmuesli tilsetter du valgfri melk og youghurt én dag før du skal spise den, og setter den i kjøleskapet. Der vil kornene svelle, smakene komme bedre frem og enzymene utvikles.

Neste morgen har du en smaksrik müsli der alle korn- og frøprodukter er ferdig svellet, noe som gir deg bedre metthetsfølelse, enklere fordøyelse og bedre ytelse.

Du unngår at maten svelles i magen. Vanligvis heller vi müsli i en skål med litt melk over og kaster det i oss før vi skal på jobb eller trening. Utfordringen med dette er at korn- og frøproduktene ikke sveller før de ligger i magesekken.

Smaken er mye bedre enn vanlig «rå» müsli. Akkurat som med middagsrester smaker også müsli bedre dagen etterpå fordi smakene og enzymene får utviklet seg.

 • zmuesli_cranberries
  Quick ViewLegg i box
 • zmuesli_coco
  Quick ViewLegg i box
 • test
  Quick ViewLegg i box
 • zmuesli_morbaer
  Quick ViewLegg i box

Mmmmm…

God smak kommer fra naturlige råvarer

cocos
tranebaer
Yellow-Grapes-Wallpaper-1024x640
morbaer