Om FJORDBOX

Gjennom 30 år som aktiv syklist samt tilknyttet landslag og profesjonelle sykkellag lært jeg mye om trening, fysisk helse og ikke minst hvor viktig et riktig kosthold er for å prestere på høyt nivå.

Selv ble jeg aldri verdensmester, men etter endt karriere fikk jeg muligheten til å jobbe tett på flere verdensmestere og olympiske mestere innen triathlon, landeveisykling og terrengsykling.
Jeg lærte fort at felles for de som presterer på aller høyeste nivå er grundig planlegging rundt trening og kosthold.

Spesielt viktig er planlegging av måltider gjennom en hektisk treningshverdag og reisedager hvor det er enkelt å velge «fastfood» med dårlig sammensetning av næringsstoffer. Her har de beste utøverne planlagt måltidene og laget enkle poser med kornblanding, tørket frukt eller frysetørket frukt/grønnsaker – og det  mest geniale er at en tilsetter bare vann og måltidet er klart på 1-2-3

Etter mange hundre reisedøgn i alle verdensdeler begynte jeg å tenke på hvor smart dette var og hvordan vi «hverdagshelter» kan lære av dette. Vi lever en aktiv livsstil med familieliv, litt trening av og til og vi (i alle fall jeg) synes det er vanskelig å planlegge gode måltider i den delen av døgnet når det er knapt med tid.

Dette var bakgrunnen til idèen med å utvikle enkle måltider med optimalisert næringsinnhold for «hverdagshelter». Basert på våre fantastiske norske råvarer begynte utviklingen av produkter med 100% naturlige ingredienser. Målsetningen var et optimalisert næringsinnhold og sterkt fokus på høyt innhold av fiber og proteiner, ikke tilsatt sukker og med en lav GI for lang metthetsfølelse og stabilt blodsukker – alt pakket i en smart miljøvennlig nedbrytbar emballasje.

Resultatet ser du nå på nettsiden vår. Innovative frokost, lunsj og mellommåltider som tilberedes på farten eller hjemme på kjøkkenet.

Vi i Fjordbox håper produktene faller i smak og kan være med å hjelpe deg å ta litt bedre matvalg i en hektisk hverdag.

Med ønske om en aktiv og flott dag😃🚵🏼‍

Sondre Norland
Daglig Leder